Desire fietsen

Desire fietsenDesire fietsen

De bekendste van de Desire fietsen is de Uno Bike. Alle verschillende modellen van Uno Bike hebben één ding gemeen: ze zijn ontworpen om de berijder optimaal te laten genieten van het fietsen – het liefst zo plezierig, veilig en comfortabel mogelijk. Én stijlvol natuurlijk, want wij vinden dat een goede fiets ook best mooi mag zijn!Omdat Uno Bike alleen genoegen neemt met de hoogst haalbare kwaliteit, hanteren wij een vijfsterrenbeleid. De vijf sterren van Uno Bike staan voor de normen en waarden van het bedrijf.

De Uno Bike van Desire

De kwaliteit van de componenten bepaalt in hoge mate het eindresultaat. Om een fiets te ontwerpen en de onderdelen in te kunnen kopen in de gewenste kwaliteit voor een passende prijs, is kennis van de markt van fietsonderdelen van essentieel belang.

Uno Bike heeft die expertise, opgebouwd door jarenlang zakendoen met de juiste partner. Ook werken in de fabriek van Uno Bike medewerkers die zijn geschoold in het maken van fietsen. Zij zijn specifiek opgeleid voor het assemblageproces dat door Uno Bike wordt gehanteerd. Zo kunnen we garanderen dat aan het eind van de productiebaan de fiets er staat zoals de klant en de consument dat wensen;