Verzenden & Bezorgen

Verzenden & Bezorgen

Bij wheelerz kun je zeer gemakkelijk je nieuwe fiets kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan fietsen in allerlei soorten, kleuren en maten & merken. Je hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe fiets, want wij leveren binnen twee werkdagen. De fiets wordt dan al voor een groot deel afgemonteerd bij je thuis afgeleverd. Dit betekent dat je alleen zelf nog het zadel, het voorwiel, de trappers en het stuur hoeft te monteren. Dit zijn geen zeer ingewikkelde klussen, dit is voor iedereen goed mogelijk!

Gratis verzending!

Bij Wheelerz is de verzending binnen Nederland volledig gratis bij een bestelling van boven de €50,-. Je fiets laten bezorgen is dus niet alleen heel snel, maar ook zeer goedkoop! Daarnaast is je bestelling standaard verzekerd tijdens transport met een van onze betrouwbare partners postNL ,UPS ,DHL of Besseling.

Online je bestelling volgen

Wanneer je bij Wheelerz een bestelling plaatst en de fiets wordt verzonden, ontvang je automatisch een mail met daarin een ‘track & trace’ code waarmee je de bestelling online kunt volgen. Je weet dus precies wanneer je nieuwe fiets wordt afgeleverd. Let op: DHL, ups of besseling geeft geen tijdsindicatie weer, enkel een bezorgdag.

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?

Uw fiets wordt voor minimaal 85% afgemonteerd thuisbezorgd. In de meeste gevallen betekent dit dat u alleen zelf nog de trappers, het stuur, het voorwiel, zadel en indien besteld ook het voorrek, accessoires of de handremmen moet bevestigen. Dit zijn geen zeer ingewikkelde taken, het grootste gedeelte is slechts een kwestie van onderdelen op de juiste maat stellen en aandraaien. Het neemt ongeveer een kwartier tot een half uur tijd in beslag.

Rijklaar verzenden

Wilt u uw fiets rijklaar leveren kan dat geef dit aan bij je bestelling en de fiets word rijklaar bezorgd hier word € 49,95 aan montagekosten in rekening gebracht en de gemiddelde levertijd bedraagt dan 3-5 werkdagen.

Afhalen

Je nieuwe fiets afhalen? Ook dat is mogelijk!
Uiteraard is het ook mogelijk om je nieuwe fiets af te halen. Op het volgende punt kunt u de fiets afhalen:

• Tweede hugo de grootstraat 18H 1052LC Amsterdam 0202149632 (keuze 2)
•  Overtoom 423h 1054 JR Amsterdam 0202149632 (keuze 3)

Afhalen is alleen mogelijk wanneer u de bestelling volledig heeft afgerond en bij verzend methode aangeeft dat u uw fiets wilt afhalen bij onze winkel wilt uw hem afhalen.